Полицията продължава да издирва нападателя, който заля  жена в Пловдив

...
Полицията продължава да издирва нападателя, който заля  жена в Пловдив
Коментари Харесай

Предстоят операции на гадателката, залята с киселина в Пловдив

Полицията продължава да търси нападателя, който заля  жена в Пловдив с корозионна течност. 52-годишната врачка е в устойчиво положение, контактна и съответна. Предстоят ѝ интервенции, защото изгарянията са дълбоки. Те са по лицето, както и по долния и горния крак.

„ Жената е залята с корозивна течност. Все още не можем да кажем дали това е киселина или основа. По-скоро е киселина, само че не можем да потвърдим към момента сигурно. Пострадалата е получила дълбоки изгаряния в региона на лицето и горния и долния крак. Състоянието ѝ е устойчиво. Тя е контактна и съответна. Поставена е в реанимация ”, съобщи дежурният лекар в УМБАЛ „ Свети Георги ” лекар Янева пред " Нова ".  

По думите ѝ дамата има съпътстващи болести, само че сега няма затруднения от тях. „ Не е споделила информация дали е разпознала нападателя си. Със сигурност ѝ следва една интервенция поради дълбоките изгаряния ”.

Припомняме, че известната гледачка Тони беше залята с киселинна течност в ЖР " Тракия " през вчерашния ден. Около 13 часа, мъж с маска и ръкавици е влезнал в жилището на 52-годишната пловдивчанка и я е напръскал с изгарящата течност. Инцидентът е станал в комплекс " Оазис " на ул. „ Григор Божиков ” № 6.  52-годишната жена е била трудноподвижна и за нея се е грижил различен човек. По тази причина входната врата на жилището постоянно е стояла отключена и това е улеснило проникването на нападателя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР